BlackVue product banner

"Ze staan bekend als de meest betrouwbare en hoogwaardige dashcams."

BlackVue is een innovatief dashcammerk met wereldwijde erkenning. Ze staan bekend als de meest betrouwbare en hoogwaardige dashcams. Ingebouwde functies zoals 4K opnames, Dual band WiFi, Cloud, uitstekende softwareondersteuning, premium designs en de beste specificaties hebben BlackVue gepositioneerd als marktleider in high-end dashcams.

Producten van BlackVue

Cloud dashcams

Dankzij de cloudoptie kan je altijd en overal verbinding maken met de dashcam. Hierdoor kun je op afstand je dashcam bekijken en je video’s afspelen of opslaan. Ook ontvang je meldingen over je dashcam op je telefoon. Daarnaast bieden dit soort dashcams veel meer en zijn ze mooier, sneller, beter en uitgebreider.

WiFi dashcams

BlackVue biedt premium dashcams met WiFi. Ervaar volledige bescherming voor je voertuig tijdens het rijden of parkeren en gebruiksgemak dankzij de geïntegreerde WiFi en gratis BlackVue-app.

Premium dashcams

De premium instapmodellen zijn voorzien van geïntegreerde Impact- en Bewegingsdetectie en de full HD Sony STARVIS beeldsensor.

Power modules

Om de parkeermodus te gebruiken, heeft de dashcam stroom nodig zodra het voertuig wordt uitgeschakeld. Je wilt echt echter niet het risico lopen op een lege accu. Daarom heeft BlackVue diverse power modules ontwikkeld.