TJM Missie

TJM's missie

"Bringing World's most innovative tech to European markets"

TJM’s missie om onderscheidende consumentenelektronica naar de Europese markt te brengen en toegankelijk te maken voor iedereen is onze focus in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Wij streven ernaar om met onze productselecties het leven van eindgebruikers te verbeteren en bij te dragen aan een toekomst waarin technologie naadloos integreert met het dagelijks gemak.

TJM Visie

TJM's visie

Wij streven ernaar om voorop te lopen in het ontdekken en vermarkten van innoverende technologieën in diverse branches. Als toonaangevende importeur streven we het uit voorraad te leveren en het ontzorgen van onze klantrelaties en zo gezamenlijk te groeien met een selectief assortiment waar innovatie en gebruiksgemak hand in hand gaan.

Door het juist vermarkten van onze merkselecties in combinatie met een efficiënt ingericht netwerk aan wedeverkopers van deze hoogwaardige consumentenelektronica streven we ernaar om de technologische innovatie binnen onze branches te blijven verhogen en zo een positieve impact op het dagelijks leven van de eindgebruikers te hebben.

Wij geloven in een toekomst waar baanbrekende elektronica een integraal onderdeel wordt van het dagelijks leven zowel thuis, onderweg, in de klas als op de werkvloer. Ons doel is om die toekomst te realiseren door middel van onze continue vernieuwing, de juiste partnerschappen en een blijvende toewijding aan innovatie en excellentie.