Nordväl product banner

"Met passie geselecteerde producten tegen scherpe prijzen"

Nordväl wil jouw leven innovatiever, handiger en leuker maken. Dit gebeurt door middel van een breed assortiment producten, die met zorg en passie zijn geselecteerd op onder meer functionaliteit en kwaliteit.

Wij hebben net als jij een passie voor slimme technologie. Het doel van ons team is om jouw meest nieuwsgierige vriend te zijn die voortdurent op zoek is naar innovatieve maar betaalbare apparaten die je leven zullen verrijken.

Dit is wat wij leuk vinden. Dit is wat ons gelukkig maakt.

Nordväl producten

Dashcams

Ontdek de wereld van veiligheid en gemoedsrust met de geavanceerde dashcams van Nordväl. Onze compacte en krachtige dashcams zorgen voor haarscherpe beeldkwaliteit en betrouwbare opnames. Nordväl dashcams zijn de ideale metgezel voor elke bestuurder die graag de controle houdt.

Huishoudelijk

Laat de slimme huishoudelijke apparaten van Nordväl het harde werk voor je doen. Met gebruiksgemak en efficiëntie als prioriteiten, veranderen Nordväl apparaten je dagelijkse taken in moeiteloos plezier.

Smart home

De Nordväl videodeurbel is verbonden en beveiligd en biedt gemoedsrust met één druk op de knop. Ontvang notificaties, bekijk live beelden en communiceer met bezoekers, allemaal via je smartphone. Nordväl videodeurbel, voor een slimmere en veiligere toegang.

Smartwatches

Stijl en intelligentie gaan samen met Nordväl smartwatches. Deze geavanceerde wearables combineren modieuze ontwerpen met slimme functies, waardoor je jouw gezondheid kunt volgen, berichten kunt ontvangen en je dag efficiënter kunt beheren. Nordväl smartwatches houden je verbonden en in controle, waar je ook bent.

Aanmelden als retailer

voor onze Nordväl producten?