"Ozobot zijn educatieve robots die jonge kinderen de spannende wereld van programmeren leren"

Ozobot zijn educatieve robots die jonge kinderen de spannende wereld van programmeren leren. De kleine robots worden geprogrammeerd door lijnen in verschillende kleuren te tekenen. Door deze kleurcodes te maken zal de robot verschillende manoeuvres uitvoeren.

Maar de onderwijsrobots zijn ook te gebruiken met een tablet en computer door gebruik te maken van de online Ozoblockly tools.

Producten van Ozobot

Ozobot Evo

Evo laat je kennismaken met de wilde wereld van robots. Remix de code en kleurrijke persoonlijkheid van Evo, zodat deze bij jouw stemming past, en deel je creaties vervolgens met vrienden. Evo is misschien klein genoeg om in je zak te passen, maar de bot verbindt je met een wereldwijde gemeenschap van makers en inspireert enkele serieus grote ideeën.

Ozobot Bit+

De Ozobot Bit+ is een basisbot in zakformaat voor het opbouwen van vroege STEAM-vaardigheden (leeftijd 6+, coderen voor beginners). Begin schermvrij met het coderen van de Bit+ met kleurcodemarkeringen en stickers. Ga vooruit met Ozoblockly visuele programmering op een computer of tablet. Deze tools introduceren basiscodeconcepten voor kinderen vanaf 6 jaar.

Classroom kits

Het Ozobot STEAM-programma biedt een innovatieve en leuke manier om onderwerpen als programmeren, wetenschap en wiskunde te leren in de klas of gewoon thuis. Dankzij Ozobot raken veel kinderen hierdoor geïnspireerd en enthousiast.

Aanmelden als retailer

voor onze Ozobot producten?